Lennaert Hohé | 3D PRINT
Personal website offering webdesign and development services for paying customers, ICT support servicesm 3D printing information and services from a hobby perspective.
Website web development webdesign 3dprinting software apps games
235
page-template-default,page,page-id-235,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Printen wat je wilt, op maat, gekleurd of geschilderd, het resultaat wat nodig is.

Of je nu op zoek bent naar een specifiek model, een aanpassing, een volledige uniek iets of ondersteuning bij techniek en mogelijkheden; bij ons bent je aan het juiste adres.

Print service

Heb je een model dat je graag geprint wilt hebben? Met onze print service printen wij vrijwel alles. Afhankelijk van grote en en soort filament word er van tevoren een prijs afgesproken over het te printen voorwerp. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gewenst model.

Filamenten

Van PLA tot TPU, van hout tot goud, voedsel vriendelijk, of regulier. Doorgaans zijn bij ons de mogelijkheden eindeloos. En als het heel specifiek word, dan kunnen wij onze voorraad eventueel aanvullen voor het gewenste materiaal.

Maatwerk

Heb je een model, maar wens je hier aanpassingen in? Wil je een speciale verf of paint brush finish? Met een hoogwaardige finish komen veel prints ontzetten mooi uit de verf wat een eventuele waarde van een product vaak kan verveelvoudigen. Vraag naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Modeleren

Wij maken ook onze eigen modellen, hier gaat vaak veel tijd in zitten,  afhankelijk van het gewenste product. Voor specifieke wensen hebben we correcte informatie nodig voor het gewenste resultaat. In sommige gevallen worden 3de partijen ingeschakeld om sneller resultaat te kunnen boeken.