Lennaert Hohé | Webdesign & Development
Personal website offering webdesign and development services for paying customers, ICT support servicesm 3D printing information and services from a hobby perspective.
Website web development webdesign 3dprinting software apps games
237
page-template-default,page,page-id-237,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Webdesign & Development

Sites waar de mogelijkheden eindeloos zijn ....

WIJ BOUWEN EEN MOOIE, FUNCTIONELE SITE VOOR U!

 

Design & Development
We ontwikkelen en bouwen WordPress websites. Van zeer eenvoudig tot complexe sites. Met of zonder webshop. Van content tot en met realisatie. Natuurlijk sluit de site aan bij uw huisstijl en doelgroep. En zorgen wij ervoor dat u voor uw doelgroep optimaal vindbaar bent op het digitale web.
En dat het altijd een plezier is uw site te bezoeken. Helder, zakelijk, kleurrijk, interactief, portfolio, persoonlijk, blog? Met heldere en aanprekende typografie. Wij visualiseren uw wensen.

 

Snel
Eerst een idee wat er mogelijk is? Een voorbeeld pagina realiseren wij, geheel vrijblijvend ook, binnen enkele dagen. En bent u tevreden met het voorstel? Dan kunnen wij (uiteraard afhankelijk van complexiteit van de site) binnen 14 dagen een site voor u bouwen.

 

Proces en nazorg
Tijdens het gehele ontwikkelproces houden wij u van alle vervolgstappen op de hoogte. Met gedegen feedback kunt u, passend bij uw situatie en wensen, samen met ons goede en weloverwogen stappen maken. En last but not least: alles vertolkt naar alle maten van kennis van u als opdrachtgever.

 

Content/inhoud
Wij zorgen voor contentstrategie, schrijven SEO teksten, plaatsen video’s, blogs, foto’s en/of illustraties. Nazorg en ‘finetunen’ van uw nieuwe site zijn een garantie dat deze up-to-date is en blijft. Goede en aansprekenden content zorgt ervoor dat uw lezers terugkeren en/of doorlinken. Teksten laten vertalen? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Huisstijl
Nog geen huisstijl of logo? Wij kunnen het voor u ontwerpen.

(WORDPRESS) SITES – OP MAAT 

 

Kosten
De kosten voor het ontwikkelen van een website en/of webshop variëren vanaf € 450.- tot een meervoud daarvan. De omvang en complexiteit van een website/webshop/in- of exclusief huisstijl, hosting, kosten/of regelen van registratie domeinnaam, het invoeren (en evt. schrijven) van de content, foto’s en afbeeldingen, flimpjes, bepalen de kosten. U ontvangt altijd een gespecificeerde offerte.

 

Afspraak maken?
Maak kennis met ons! We komen graag bij u langs. En in deze tijd van veel thuiswerken doen we dat via mail of digitale meeting! Of vul het formulier in.

 

Kijk onder ‘Portfolio webdesign voor site voorbeelden.

 

 

TEAM
Helma Mulder-DTP
Top DTP-er. Gedegen kennis van alle relevante ontwerpprogramma’s. Helma zet de ‘puntjes op de ‘i’. Met humor en heel hard werken, desnoods tot in de kleine uurtjes ontwerpen we samen prachtige dingen. Dat deden we al jaren en dat doen we nog steeds!


Lennaert Hohé – Webdevelopment
Met Lennaert is het altijd goed, snel, accuraat én met humor werken aan nieuwe (WordPress) sites. Domeinregistratie, hosting, design, plugins, SEO of SEA, back-end development, data management, technische ondersteuning tijdens en na realisatie van websites. En altijd een goede vertaling naar de wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om een eenvoudige site, of een meer complexe site.

 

Meer wensen?
Wij werken met een team aan specialisten: social media, marketing & communicatie, illustraties, fotografie, event managing, 2&3D design, video aditing, sound design (bv een eigen tune op uw site?), etc. Alle PR-mogelijkheden onder handbereik!

Hosting

Wil je een website, maar geen idee wat hosting betekent of waar je dit wil hosten?
Dit kan voor u geregeld worden. Voor een gemiddelde site bent u vaak voor rond de 10 euro per maand al klaar. Informeer naar de mogelijkheden en de maandelijkse kosten.

Design

In samenwerken met Annemieke Fictoor realiseren wij prachtige site. Of het nou zakelijk of privé is. Wij kunnen dit realiseren.
Annemieke is een zeer getalenteerd designer en heeft al vele projecten gerealiseerd.  Haar skills zitten in design, DTP en content beheer. Met haar achtergrond als kunstwerk schilder heeft zij een oog voor finesse, wat gegarandeerd een mooi design voort brengt.

Content beheer

Wanneer er veel informatie is wat op een website naar voren gebracht wenst te worden, kan het vaak een hele opgaaf zijn hier een mooie, passende structuur te vinden. Mede hier kan het ook veel tijd kosten om dit goed op een website te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden om uw content door een professional op de site te laten zetten.

Verkoop

Altijd al een webwinkel willen hebben, maar geen idee hoe dit gerealiseerd kan worden? Wij kunnen u er stap voor stap bij helpen een volledig functionerende webwinkel online te zetten waar u zelf of middels onze ondersteuning producten kunt plaatsen voor verkoop met online betaal mogelijkheden.