Lennaert Hohé | Computer ondersteuning, hardware software
Personal website offering webdesign and development services for paying customers, ICT support servicesm 3D printing information and services from a hobby perspective.
Website web development webdesign 3dprinting software apps games
264
page-template-default,page,page-id-264,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Computer ondersteuning, hardware software

Iedereen loopt wel eens tegen de problemen van de moderne technieken aan. Zij het een aansluiten van een extra monitor, geluids kabels, netwerk apparaten zoals printers of netwerk schijven, verbindingen met de smart TV of Mobiel. Data van accounts zoals one drive, of andere cloud diensten.  Je website doet raar, en geen flauw idee waarom. Of je wilt gewoon je email accounts op een ander apparaat zetten, maar het lukt maar niet.

Ondersteuning hoeft niet duur te zijn, de oplossing ligt vaak in een klein hoekje die je maar net moet kunnen belichten.

 

Hulp nodig met een technisch probleem ?  Informeer naar de mogelijkheden, een vlotte adequate oplossing hoeft vaak niet duur te zijn.

Stressed

Soms zijn er gewoon net even teveel bomen waardoor  je de rest van het bos  helemaal niet meer kan zien.

Soms is er gewoon net even een klein beetje ondersteuning nodig om je op de goede weg te helpen, of is er een probleem wat eigenlijk helemaal geen probleem is maar een instelling.