Lennaert Hohé | Blog
Personal website offering webdesign and development services for paying customers, ICT support servicesm 3D printing information and services from a hobby perspective.
Website web development webdesign 3dprinting software apps games
1815
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-1815,theme-stockholm,qode-social-login-1.0,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.2,menu-animation-underline-bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Blog

Boomtanium site afbeelding

Boomtanium opnieuw bouwen

Jaren geleden had ik een domein met daar een site voor mijn Spelletjes: Boomtanium.com

Ergens door de jaren heen, ten tijden van een nieuwe baan, was ik vergeten me domein te verlengen en was ik deze kwijt geraakt.
Helaas helaas.

Na een aantal jaar het domein in de gaten te hebben gehouden kwam ik er achter dat de nieuwe eigenaar een soortgelijke fout had gemaakt, en was ik in staat mijn domein weer terug te nemen. Helaas was ik wel veel gegevens verloren en is nu weer de tijd aangebroken om een nieuwe games en apps site te maken.

Helaas voor mij, moet ik de meeste games updaten zodat deze weer compatible zijn met Google play, amazon, en binnenkort weer op de IOS play store.

Nu eerst … aanpassingen en upgrades….

0

Creality 3D printer

Een half jaar geleden, tijdens corona in april/mei, er voor gekozen om een 3D printer aan te schaffen.
Inmiddels een hele hoop PLA (printer filament) verder en diverse onderdelen geprint en vervangen.
Het is mooi, het is gaaf, soms frustrerend, maar echt leuk als het goed werkt.
Neem een kijkje bij mijn projecten voor wat ik allemaal gemaakt hebt.

0